enEnglish

Let's Talk About Animals

Katten op stofzuigers, vogels die meezingen en schattige varkentjes of luiaards, je kan het zo gek niet bedenken of er staat een dierenfilmpje van op YouTube of op je facebooktijdlijn. En, we zijn er gek op! Radboud Reflects en Go Short presenteren een talkshow over onze obsessie met dieren.

Tickets

Zondag 10 - 15:00 - LUX 1 € 5,00 / € 5,00

Eva Meijer

|
Eva Meijer

Eva Meijer geeft een lezing over onze verhouding tot dieren en dierenfilmpjes. Eva is beeldend kunstenaar, filosoof, schrijver en singer-songwriter. Ze werkt aan een proefschrift over de politieke stem van het dier en in maart verschijnt Dierentalen, een boek over mens, dier en taal.

Lize Korpershoek

|
Lize Korpershoek

Lize Korpershoek is illustrator, schrijfster en programmamaker voor CineVille. Ze is oprichtster van de populaire facebookpagina ‘Ik kijk liever kattenplaatjes dan de Voice of Holland’ en het filmprogramma Poezenavond in De Uitkijk.

Maarten Reesink

|
Maarten Reesink

Maarten Reesink is werkzaam bij de afdeling Media en Cultuur van de Universiteit van Amsterdam, waar hij college geeft over Animal Studies. Hij houdt zich bezig met de representatie en betekenis van dieren in de populaire en audiovisuele cultuur.